Profil

Jeg arbejder aktivt med coaching hver dag. I flere år har jeg også via mit job hos Novo Nordisk A/S drevet det interne coaching netværk ved både at udvikle de eksisterende coaches i  netværket i samarbejde med en ekstern psykolog, samtidig med at jeg også aktivt har coahchet medarbejdere til at kunne håndtere de udfordringer de står i.
Jeg har kendt Enneagrammet siden 2005 og arbejdet aktivt med det siden 2010. Jeg synes det er et fantastisk værktøj til både personlig udvikling og til at få en bedre forståelse for de mennesker vi møder i vores hverdag. Hvorfor er det vi er så forskellige? Og hvorfor gør andre ikke det vi selv synes ville være det mest logiske? Hvorfor reagerer jeg uhensigtsmæssigt når lige præcis den person træder ind af døren, hvad mon det handler om?
Jeg har arbejdet med andre udviklings værktøjer så som MBTI, Belbin og Insight, men ingen har som Enneagrammet fanget min opmærksomhed, måske mest af alt fordi de forskellige typebeskrivelser bliver så levende for mig når jeg læser om dem, for jeg kan pludselig se min veninde, min far, min bror, min chef eller andre personer i mit liv for mig. Jeg begyndte at kunne se årsager til deres adfærdsmønster og derved få en meget større forståelse for dem.
Mine børn siger, at de har haft en anden mor før jeg lærte Enneagrammet at kende, og det gør naturligvis ondt når jeg tænker på hvor meget jeg har budt dem mens de var mindre, og samtidig er jeg så lykkelig for at det ikke er den mor de skal beholde resten af deres liv, men at jeg nu kan være stolt af at være trådt ud af et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster og ind i en meget mere rummelig udgave af mig selv der samtidig lever livet fuldt og i harmoni med andre mennesker hver dag.
Enneagrammet er vigtigt i mit liv og jeg ønsker at så mange som muligt for mulighed for at få den samme indsigt som jeg har fået, derfor har jeg i årevis arbejdet i bestyrelsen for IEA Danmark (International Enneagram Association) med at udbrede kendskabet til Enneagrammet i Danmark.
Privat er jeg mor til 2 voksne døtre, er gift med Jesper og vi har sammen et landsted i Lundby hvor vi elsker at være udendørs med vores hunde.

Uddannelser:

Enneagram BASIC, Think About It – 2010
Enneagrammet og Salg Workshop, Think About It – 2010
Enneagram PRACTITIONER, Think About It – 2011
Enneagram MASTER CLASS – Think About It – De dybere mønstre 2011
Enneagram MASTER CLASS – Think About It – Udviklingsteknikker 2012
Enneagram MASTER CLASS – Think About It – Motiverende Dialog 2012
Opfriskning PRACTITIONER – Think About It – 2012
The three Instincts Workshop – Russ Hudson – 2012
Coaching to Excellence – Cindy Marteney – 2012
De 6 Instinkter – Think About It – 2013
Foredrag om ‘Tritypes’ af David og Katherine Fauvre, 2013
Integral Enneagram Part 1 – Think About It, 2013
Enneagram Coach, Enneagramstedet – 2014
Spot Typen, Gitte Hylby – 2014
Stress Release terapeut, Center for Kropsbevidsthed – 2015