Stress Release

Stress Release behandling bliver udført med meget blide teknikker, der løsner op for spændte hinder og membraner og forvandle en stresset og presset krop til en sundere og mere frigjort krop. Behandlingen styrker samtidig immunforsvaret. I denne behandlings form går jeg ind og arbejder med følgende områder:

  • Hjernehinder
  • Parasympatiske nervesystem
  • Bihuler
  • Kæbe muskler
  • Nyrer og binyrer
  • Hænder

Hvordan foregår behandlingen:
Behandlingen foregår i mit coaching lokale hvor du lægger dig godt til rette på min behandler briks. Du beholder alt tøjet på og får et tæppe over dig. Behandlingen foregår i et meget afstresset miljø med god atmosfære. Har du særlige hensyn jeg skal tage højde for, så taler vi om dette inden jeg går i gang. Efter behandlingen er det vigtigt at drikke godt med vand og tage det roligt resten af dagen, du bliver evt. lidt utidig så det er en god ide at give dig selv lov til at ligge på sofaen med et varmt tæppe om dig.

Fakta om stress:
Stress starter i hjernen. Det sker ved at vores primitive dele af hjernen vurderer, at der mulighvis er fare på færde og udløser stresshormoner. Dette sker langt udenfor vores bevidsthed, hvilket betyder, at vi mulighvis slet ikke er klar over det. Foruden at påvirke kroppen, så påvirker stresshormonerne faktisk også den måde hjernen fungerer på. Vi bliver mere fokuserede, vores sanser skærpes, der bliver flere hurtige tanker i hovedet, hjernen kører mere over på automatik, vores angst bliver påvirket. Ved langvarig stress begynder vi at miste overblikket, vi glemmer ting, vi får svært ved at huske hvad vi læser osv. Ved endnu længere påvirkning, risikerer vi at få en depression.

Immunsystemet:
Her og nu stress vil faktisk styrke immunsystemet et kort stykke tid. Dette er en del af den naturlige ‘kamp eller flygt’ reaktion, hvor der er risiko for skader.
Mange oplever, at de bliver syge lige efter de har fået ferie efter en længere stressende periode. Overgangen fra at være meget aktiv til at slappe af sænker immunsystemet midlertidigt.

Kilde: www.forebygstress.dk